Značaj Web dizajna i Marketinga

February 27, 2013

Trudiću se da izbegnem klasično pisanje o web dizajnu i samoj prisutnosti na internetu i tome koliko je to važno i tako dalje a vi ćete se pitati: ” Otkud taxista da zna išta o internet komunikaciji, optimizaciji sajtova, pisanju tekstova ili Copywrightingu za iste?”.
E, taxista nije naveo da ume da uči i da je pored toga radio više poslova a jedan od njih je  prodaja, optimizacija sajtova…i sve ostalo pa se i desilo da u saradnji sa prijateljima pružam sve te usluge.
 Kao što je poznato, posedovati dobar proizvod ili ideju nije samo po sebi dovoljno i ne garantuje uspeh jer treba privući kupce a kako to učiniti?
Po rečima velikih prodavaca kao što je Tom Hopkins: Kupci se odlućuju za kupovinu emocijama tj kada nešto vide i to izazove određenu emocionalnu reakciju, pozitivnu koja uglavnom podstiče na kupovinu ali isto tako i negativnu nakon koje se prodavci opraštaju od prodaje a kupac nastavlja sa potragom.
Iz tog razloga je vizuelni identitet veoma važan, a smatramo da je web prezentacija veoma važna ali i ostale aktivnosti kao što su osmišljavanje i realizacija reklamnih kampanja, muzičkih spotova, video spotova, radio džinglova, plakata, bilborda, promocije, sajmovi i konferencije.
E sve to mi radimo s tim što se naš tim trudi da zadatak sagleda iz više uglova, ja volim onaj o prodaji, a da klijentima zaista pomognemo u ostvarenju ciljeva.
Naravno da se društvene mreže kao što su Facebook, Twiter i Youtube ne smeju izostaviti a deo našeg tima je specijalizovan upravo na razvijanju community managementa kojji obuhvata kompletno kreiranje vašeg sadržaja i svakodnevnu komunikaciju sa vašim prijateljima, fanovima ili folowers-im.
To bi bili neki od koraka ka uspešnom predstavljanja i približavanja kupcima ali najvažniji korak je ipak sama prodaja što znači da vam i trebaju konsultanti prodaje koji će na terenu prezentovati vašu firmu, vas i proizvod, uslugu…bez toga je sve što sam gore spomenuo, nekako zalud.
 Ako vam zatrebaju usluge koje sam spomenuo ili informacija više, budite slobodni da me kontaktirate na sledeći mejl:
 cazim.salihi@play-media.org
Ili pratite sledeći link na kom imate sve potrebne informacije o uslugama koje pružamo.
 http://playmediaproduction.com/?page_id=26

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply