Taxi priča: Taxi Šarmer

December 3, 2012
taxi-C5-A1meker

Puno je taxi priča i mnogo klišea ili izmišljotina koje su potekle od samih taxista ali i od stranaka, a ja bih se danas bavio, po meni,  najzanimljivijim a sa kojim sam se sreo mnogo puta za sve ove godine.
Kao uvod u ovu priču bi opisao jednog taxistu ili sebe, samo deo fizičkog izgleda, što će se pokazati kao korisno u nastavku priče.
Nekada sam bio mlađi, imao više kose na glavi i manje kilograma, pa sam i umeo da budem duhovit, nasmejem stranku a danas sam otežao samo 20 kg, imam manje kose na glavi i  umem da budem kulturan a duhovitost? Dobro, umem nekada i da budem duhovit!
Sada kada imate sliku taxiste koji i nije mnogo fizički aktivan zato što provede za volanom od 10 do 12 sati svaki dan; zamislite zanosnu žensku osobu ( namerno izbegavam da napišem plavuša ili crnka) koja je usamljena, i jedva  čeka da pozove taxi kako bi upoznala svog princa u autu kojeg će iskoristi…
Zvuči realno kao i uvodi u bajkama: ” Once upon a time…”
Možete li zamisliti takav scenario?
Naravno da je moguće i da se svašta dešava i da nas ima raznih ali verujte, to su većinom samo priče u koje čak ni sam pripovedač ne veruje a mi koji slušamo i ne verujemo, pravimo se da verujemo!
Jedno od najčeščih pitanja sa kojim sam se susreo tj. koje mi je postavljano od strane muške populacije je:
”Jel istina da … ”
I danas se pitam da li je istina sve što su pričali?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply