Da li je gej ok? Sveštenici i pedofilija…

May 6, 2013

Ova priča je inspirisana najnovijim događajima u našoj zemlji a u vezi je sa sveštenim licima koji su u isto vreme i pedofili i gej.
Naslov u novinama me cimnuo a ja sam pomislio kako je izostala reakcija svih onih koji se brinu o čistoći ove nacije, koji imaju obraz kada je u pitanju gej populacija al kao da ove događaje nisu propratili ili je to uredu kada su sveštenici u pitanju?
Dobro, ovo su dve različite priče i nikako se ne mogu poistovetiti jer biti gej nije protiv zakonito al zato jeste pedofilija  a ovo nije prvi slučaj u crkvi.
Što se tiče novosadske gej populacije, nje je bilo , ima je i biće je a prosečan građanin i ne može da zamisli u kojoj je meri ta pojava zastupljena kod nas, posebno međ političarima.
Iznenadili bi smo se.
No. ne želim da pišem o pojavi drugačijih interesovanja ili ljubavi kao da je to nešto loše ili dobro; moj stav je da mi to nije ok, ne razumem al i ne marim, ne smeta mi jer me ne ugrožava pa i imam poznanike koju su takvog sexualnog opredeljenja i nisam primetio da su nešto bolesni i da im fali nešto.
Imao sam prilike pre više godina, da me staruje osoba koja je drugačije sexualne orjentacije i to na prilično ružan način što je isprva stvorilo odbojan stav prema gej populaciji.
Al. čovek odrasta i menja svoje stavove i mišljenje pa mi je danas sve ok, ne marim previše.
No, voleo bi da postoje isti aršini za sve i da se ono što je zaista bolesno ( Pedofilija) zaista osudi a ne samo da se biju po ulici ljudi koji se razlikuju od nas.

Ako mislite da je ovaj tekst kvalitetan i da zaslužuje da ga vaši prijatelji pročitaju, molim vas da ga podelite sa svojim prijateljima na Facebooku i drugim socijalnim mrežama.
Hvala!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply